Kouvolan Seudun Keilailuliitto ry:n toimintaa tukevat:
Arkisto
25.4.2018

Keilailun avoimien ovien päivä 10.5.

Keilailun avoimien ovien päivä Kuusankosken keilahallilla helatorstaina 10.5. kello 10.00-14.00.

 

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up ­-päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä.

 

Samalla tapahtuma on osa kansallista perheliikuntahanketta, jonka tarkoituksena on aktivoida lapsiperheitä liikkumaan yhdessä ja kokeilemaan uusia urheilulajeja. Hankkeessa ovat mukana Suomen Keilailuliitto, Suomen Golfliitto ja Ski Sport Finland.

 

Päivän aikana kaikilla liikkujilla on vapaa pääsy Kuusankosken keilahallin radoille täysin maksutta. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Paikalla on Kouvolan ja Kuusankosken keilailuliittojen koulutettuja ohjaajia, jotka opastavat ensikertalaisia keilailun kiehtovaan maailmaan. Päivän aikana voi osallistua haastekilpailuun, jossa palkintona on keilailuaiheinen yllätys.

 

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Kouvolan ja Kuusankosken keilailuliitot. Lisätietoja Unelmien liikuntapäivästä löytyy osoitteesta www.unelmienliikuntapaiva.fi

 

Tervetuloa!


Tulevat tapahtumat