Kouvolan Seudun Keilailuliitto ry:n toimintaa tukevat:
Keilakerhot

Keilakerhot

Kouvolan Seudun Keilailuliiton yhteydessä toimii aktiivisesti kaksi keilakerhoa, Vetreät Kouvolan keilahallilla ja Vireät Kuusankosken keilahallilla.

Keilakerhojen tarkoituksena on ylläpitää veteraanien (yli 60 vuotta) keilailutaitoja Kouvolan seudulla.

Järjestämällä viikoittaiset kahvikilpailut Kouvolassa ja Kuusankoskella, kerhot aktivoivat veteraaneja liikkumaan ja ylläpitämään keilailutaitojaan sekä kuntoaan. Samalla toiminta on jäsenilleen sosiaalinen tapahtuma.


Vetreät Kouvolassa.

Kaikille avoin järjestäytynyt veteraanikeilailu alkoi Kouvolassa vuonna 1991, jolloin perustettiin veteraanikerho, jonka nimeksi myöhemmin vakiintui Vetreät.

 

Toiminnan pääpaino on keskiviikkokeilailuissa, joihin osallistuu yleensä noin 20-30 keilaajaa. Silloin pelataan kaksi noin tunnin kestävää kolmen sarjan erää.

 

Kannustimina on enemmän tai vähemmän leikkimielisessä kisassa kahvipalkinnot joka viidennelle osallistujalle. Kalenterikuukauden lopussa palkitaan kuukauden nais- ja miespelaaja sekä arvotaan yksi palkinto kaikkien kuukauden aikana keilanneiden kesken.

 

Kausi huipentuu toimintakauden keväällä kaksiosaiseen ”mestaruuskilpailuun”.

 

Vetreät pyrkii tukemaan jäsenistön toimintaa myös osallistumalla veteraanien SM-kisojen kuljetuskustannuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Vetreät järjestävät myös haasteotteluita muiden veteraanitoimijoiden kanssa. 

 

Vireät Kuusankoskella.

Kuusankosken keilahallilla toimiva keilakerho Vireät on kaikille avoin. Keskiviikkokeilailu on toiminnan painopisteenä. Aamupäivän lopulla järjestettävät kahteen ikäluokkaan jaetut veteraanikeilaajat kilvoittelevat perinteisesti kahvista. Harraste-eriä on siten kaksi kuten Kouvolassakin.

Toiminta on samankaltaista Vetreitten kanssa.


Yhdyshenkilöiden tiedot löydät Kouvolan Seudun Keilailuliiton sivulta osiosta Liitto 🡪 Yhteystiedot.

 

Tervetuloa veteraanikeilailun pariin Kouvolaan tai Kuusankoskelle.

 

Tulevat tapahtumat